Vores motto

“vi sælger ikke noget som vi ikke selv ville kører i”

Hvem er vi

Danwork automobiler er en brugtvongsforhandler, som har dit behov i fokus. Vi sørger altid for at lytte til vores kunder, og sørger for at i kører herfra med et smil på læben.

Specialitet

– Bilsalg
– Garantier
– Værksted
– Klargøring

– Kundetilfredshed

Vi sælger over 200 brugte biler om året af alle mærker…

Om os

Danwork blev grundlagt i 2017 med køb, salg og bytte af nyere og gode brugte biler. Målsætningen for os er at fremstå som en kvalitetsbevidst bilforhandler, der kan udføre alle slags opgaver indenfor salg og bytte.

Vi har ingen intension om at være de billigste på markedet, derimod tilbyder vi biler som er i super god stand, og som vi kan stå inden for…… “vi sælger ikke noget som vi ikke selv ville køre i”. Alle biler gennemgår en grundig kosmetisk og mekanisk klargøring, på vores værksted, før at de bliver udbudt til salg.
Vi sælger over 200 brugte biler om året af alle mærker… Hos os kan du føle dig tryg. Vi sælger kun biler vi kan stå inde for og som du kan få glæde af i mange år fremover. Så kom og gør en god handel og gå en dejlig fremtid i møde med en god bil

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores kvaliteter

Kvalitet

julian-klumpers-319404

Som Danwork Automobiler sælger vi udelukkende kvalitetsbiler.
For os er kvaliteten yderst vigtig, for at sikre alle vore kunder en god biloplevelse.

Seriøsitet

traffic-car-vehicle-black

Vi tager alle vores kunder seriøst. Det er ikke os, der skal afgøre,
om dit problem er stort eller småt.
Uanset hvad du henvender dig med til os, tager vi det alvorligt og behandler det hurtigt og kompetent.

Professionalisme

motivid-org-137756

Alle vores medarbejdere er top-professionelle og kender 100% til alle forhold omkring vores biler og produkter. Vores holdning er, at alle mennesker – uanset om de er kunder, leverandører eller ansatte har krav på en ordentlig behandling.

Vores største vision

pexels-photo-248539

Hos os er den største vision at skabe den bedste biloplevelse for alle vores kunder og vores mission er at holde alle kunderne godt kørende og herigennem løse ethvert bil-behov til fuld tilfredshed.

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder